Wie Zijn Wij ?

EKS Transport

EKS Transport

EKS Transport, gelegen te Zaventem sinds 2009 biedt elke dag aan professionelen en particulieren haar diensten aan en dat 24u/24 en 7dagen/7. De firma beschikt over bekwame chauffeurs en voertuigen om de levering van pakjes te waarborgen, om verhuizen uit te voeren of eender welke andere reden.

Dankzij een jarenlange ervaring op het gebied van transport, kunnen wij u een precieze en snelle service garanderen, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften. Wij beschikken over een belangrijk netwerk van chauffeurs die het ons mogelijk maakt om spoedleveringen over heel België in een recordtijd te garanderen.

Flexibiliteit & Snelheid !

Aangezien niet alle zendingen (post, pakjes, meubels, verhuizen,…) op dezelfde manier getransporteerd moeten worden, hebben wij een hele vloot voertuigen ter beschikking, elk aangepast aan ieder soort transport en gaande tot 20 ton.

Een simpel telefoontje en onze koerier komt meteen naar u toe (binnen de 30 minuten) om het product op te halen en hij zal meteen de nodige actie ondernemen.

Betrouwbaarheid altijd op rendez-vous !

U heeft nood aan een betrouwbare en efficiënte partner, EKS Transport maakt het een punt van eer om u een gepersonaliseerde kwaliteitsservice te leveren.

Wij staan borg voor de opvolging van uw zending en wij garanderen de levering ervan binnen de kortste tijd in heel België.

10 Goeie Redenen Om Ons Te Vertrouwen

EKS Transport
Lange Ervaring
Familiebedrijf
Nauwkeurig & Betrouwbaarheid
Snelheid (30 minuten!)
24u/24 & 7d/7
Verschillende types voertuigen
Tot 20 Ton
Precisie & Professionaliteit
Geavanceerd apparatuur
Onberispelijke netheid